HOTEL ADRIANA OSVAJA NAGRADU ZA NAJBOLJI WELLNESS HOTEL U HRVATSKOJ!

Službena stranica

Najbolja cijena garantirana

Hoteli Sunčani Hvar će izjednačiti tu cijenu pod sljedećim uvjetima:

Ako nađete cijenu na konkurentskoj web stranici koja je niža od najniže cijene prikazane na web stranici Hotela Sunčani Hvar, Hoteli Sunčani Hvar će poštovati tu cijenu za noćenja za koja je utvrđena niža cijena, te vam dati dodatnih 5 % popusta na pronađenu nižu stopu, nakon provjere koju je dao naš Odjel za rezervacije. Kako biste iskoristili ovo jamstvo, kontaktirajte naš Odjel za rezervacije unutar 24 sata od rezerviranja sobe.

- U svrhu Jamstva najbolje cijene, konkurentska web stranica definira se kao web stranica koja nije u vlasništvu Sunčanog Hvar Hotela

- Sobe na drugoj web stranici moraju biti javno dostupne, vidljive i rezervirane na internetu u vrijeme verifikacije

- Pronađena niža cijena mora biti za isti hotel, istu vrstu smještaja, za potpuno iste datume i za iste uvjete

- Ne vrijedi za marketinške podružnice.

- Ne vrijedi za nepovratne posebne ponude

HOTEL ADRIANA OSVAJA NAGRADU ZA NAJBOLJI WELLNESS HOTEL U HRVATSKOJ!

Na Danima hrvatskog turizma 24. i 25. listopada, koji su se održali na sunčanom Hvaru, dijelile su se mnoge nagrade u kategorijama za destinaciju godine, atrakciju godine, nagrade poslovnom sektoru (Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku), te za ljude u turizmu. Vrlo smo ponosni da je upravo naš hotel Adriana dobio prestižnu nagradu za najbolji wellness hotel u Hrvatskoj! Nagradu je preuzela direktorica hotela, Dubravka Novak, koja godinama vodi ovaj luksuzni hotel u središtu grada Hvara.

Ove godine, Dani hrvatskog turizma su okupili više od 1,500 turističkih djelatnika i dionika u turističkom sustavu Republike Hrvatske. Najveće okupljanje turističke struke u Hvaru ujedno je donijelo pregršt edukativnih predavanja, radionica vodećih domaćih i svjetskih turističkih stručnjaka, opinionmakera i influencera iz poslovnog i društvenog života. Neke od tema su bile o odnosu filmske industrije i turizma, izgradnji Hrvatske kao nacionalnog brenda, Hrvatskoj kao novoj gastro ikoni u Europi te o vidljivosti i promotivnoj važnosti turističkih blogera i influencera.

Ova dvodnevna manifestacija se održala velikom većinom u dvoranama hotela Amfora, hotelu Riva u BB Clubu te Arsenalu.

Mnogi od vas pomogli su nam u organiziranju i provedbi ove jedinstvene ali i iznimno zahtjevne manifestacije, a istu su svojim radom i trudom uveličali i učenici Turističko ugostiteljske škole iz Splita. Još jednom zahvaljujemo svima na sudjelovanju i doprinosu koji je itekako bio prepoznat kako od nas iz Sunčanog Hvara tako i od svih aktera hrvatske hotelijerske scene!

Također se po prvi puta u povijesti sjednica vlade Republike Hrvatske održala na otoku s posebnim naglaskom na njihov razvoj. Na sjednici su usvojeni projekti vrijedni više od 5.5 milijardi kuna za poboljšanje ukupne kvalitete života na otoku.

Powered by bid