5 SVJETSKIH DOGAĐAJA NA OTOKU HVARU

Službena stranica

Najbolja cijena garantirana

Hoteli Sunčani Hvar će izjednačiti tu cijenu pod sljedećim uvjetima:

Ako nađete cijenu na konkurentskoj web stranici koja je niža od najniže cijene prikazane na web stranici Hotela Sunčani Hvar, Hoteli Sunčani Hvar će poštovati tu cijenu za noćenja za koja je utvrđena niža cijena, te vam dati dodatnih 5 % popusta na pronađenu nižu stopu, nakon provjere koju je dao naš Odjel za rezervacije. Kako biste iskoristili ovo jamstvo, kontaktirajte naš Odjel za rezervacije unutar 24 sata od rezerviranja sobe.

- U svrhu Jamstva najbolje cijene, konkurentska web stranica definira se kao web stranica koja nije u vlasništvu Sunčanog Hvar Hotela

- Sobe na drugoj web stranici moraju biti javno dostupne, vidljive i rezervirane na internetu u vrijeme verifikacije

- Pronađena niža cijena mora biti za isti hotel, istu vrstu smještaja, za potpuno iste datume i za iste uvjete

- Ne vrijedi za marketinške podružnice.

- Ne vrijedi za nepovratne posebne ponude

5 SVJETSKIH DOGAĐAJA NA OTOKU HVARU

Što vas očekuje iduće godine na Hvaru? 5 uzbudljivih događanja koja ne smijete propustiti!

Još jedna uspješna ljetna sezona je iza nas, ali Hvar ove zime neće spavati. Osim novih investicija u obnovu hotela i podizanje kvalitete usluga, pripreme vrhunskih svjetskih evenata već su u tijeku, a mi vam donosimo odabranih pet koje nikako ne smijete propustiti.

Uskršnja regata i procesija «Za Križen»
Travanj: Već tradicionalno, sunčana sezona na Hvaru počinje s uskršnjim tradicijama i uskršnjom regatom, kada će svoja vrata prvim gostima otvoriti hvarski hoteli i ugostitelji. Četiri stoljeća stara uskršnja tradicija i procesija Za Križen, uvrštena na listu UNESCO nematerijalne baštine, privlači znatiželjne posjetitelje iz Hrvatske ali i cijelog svijeta. Osim duhovnog aspekta, motiv dolaska svakako je i bogata gastronomska ponuda, toplo proljetno sunce i aktivni odmor za sve zaljubljenike u jedrenje, planinarenje i biciklizam.

ÖTILLÖ Swim and Run utrka
Travanj: Ovo sportsko događanje, kojeg je CNN proglasio kao jednu od najtežih utrka na svijetu, održava se na najljepšim mjestima u Europi, pa stoga ne čudi da je Hvar jedna od odabranih destinacija. Više stotina zaljubljenika u trčanje i plivanje u parovima privezani konopom tijekom cijele utrke, svoju će izdržljivost i snagu testirati na čak 9 preplivanih i više od 30 pretrčanih kilometara, a kako je to izgledalo prošle godine pogledajte ovdje.

Festival Lavande, Velo Grablje

Lipanj: Jeste li znali da je Hvar prije tridesetak godina bio zaslužan za oko 10% cjelokupne svjetske proizvodnje lavande? Danas je lavanda mirišljavi suvenir otoka, a poljima lavande okruženo, pitoreskno selo Velo Grablje, svake godine krajem lipnja domaćin je Festivala Lavande. Osim odličnog zabavnog programa u jedinstvenom okruženju stoljećima starih kamenih kuća, starosjedioci prezentiraju žetvu, destilaciju i izradu raznih proizvoda od lavande - od esencijalnih ulja do neodoljivih slastica kao što su domaća marmelada od lavande, sladoled od lavande, med od lavande i nezaobilazna rakija.

ULTRA BEACH

Srpanj: A za ljubitelje elektronske glazbe i eklektičnog noćnog života, tu je naravno i Ultra Music Festival koji će se petu godinu za redom održati na spektakularnim kaskadnim bazenima hotela Amfora. Ultra je jedno od najvećih glazbenih događanja u regiji i privlači oko 150,000 posjetitelja iz više od 100 zemalja. Odabrani line-up svjetskih DJ-a, vruća atmosfera i neprocjenjiv pogled na hvarski akvatorij i Paklene otoke, čini Ultra Beach Hvar jednim od najtraženijih glazbenih festivala na Jadranu.

150 GODINA ORGANIZIRANOG TURIZMA

Cjelogodišnje: Sljedeće godine Hvar slavi 150 godina organiziranog turizma, a organizacija i pripreme krenule su još početkom ove godine, kako bi se kroz niz manjih kulturnih, sportskih i glazbenih događanja u 2018.-toj obilježio ovaj povijesni događaj. Blagodati otoka i bogato kulturno nasljeđe utjecali su na začetak organiziranog turizma još davne 1868. godine kada je na Hvar stigla prva organizirana grupa turista, a tada osnovano Higijeničko društvo poticalo je razvoj turizma u gradu Hvaru, danas svjetski poznatog turističkog odredišta. Prigodno, Hvar je i kandidat za domaćina Dana hrvatskog turizma 2018.-te koji će okupiti više od 1000 hotelijera i ugostitelja iz cijele Hrvatske.

Powered by bid